Sfaks Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sfax është i njohur për ushqimin e detit dhe rrugët e mbushura me lule. Banorët kënaqen me dekorimin e shtëpive dhe rrugëve të qytetit me bimë dhe lule vendase. Disa nga lulet që mund të shihen në Sfax janë trëndafilat dhe hibiskusët. Aroma e jaseminëve e mbush ajrin e në verë mund të shihen edhe lule dielli.
Gjithnjë besnike
USD 119.33

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 119.33

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 119.33

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 97.95

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 97.95

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 176.32

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 97.95

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 97.95

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 165.63

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 119.33

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 97.95

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Përsosmëri
USD 97.95

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 165.63

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E përjetshme
USD 97.95

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri Tekanjoze
USD 97.95

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 97.95

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Magjepsje
USD 97.95

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Përshtypje Që Zgjat
USD 165.63

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top