Tunis Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tunis është kryeqyteri i Tunizisë dhe një qytet që rritet shumë shpejt, shtëpi e një kopshti të vogël botanik. Në kopshte mund të shihen shumë bimë dhe lule vendase. Trëndafilat janë ndër më të preferuarat së bashku me hibiskusët dhe jseminët. Poashtu ka edhe një kopësht të vogël Japonez ku lulëzojnë qershitë.
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 98.61

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 120.12

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 120.12

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 98.61

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dëshirë
USD 166.74

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Qejf
USD 166.74

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E butë
USD 138.05

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Bukuri Shpirtërore
USD 166.74

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Rrezikojmë
USD 98.61

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 138.05

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 98.61

Imagjinatë

12 Trëndafila

E hirshme
USD 98.61

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 177.49

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Rrezikojmë
USD 98.61

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fitore
USD 98.61

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 98.61

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 98.61

Përsosmëri

6 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 166.74

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Tunis. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Tunis kohët e fundit : -