Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Turkmenistan. Ne dërgojmë lule me dorë në Ashgabat dhe 6 qytete, në Turkmenistan

Në kryeqytetin e Ashgabat, tregjet janë të mbushura me lulet shumëngjyrëshe kombëtare të Turkmenistanit (Turkmenistan). Disa nga më të zakonshmet janë tulipanët e ndritshëm dhe irisi, nga të cilët më të njohurit janë disa varietete të verdha dhe vjollcë. Zymbylat, eglanteria dhe lulja shqop gjenden kudo nëpër koshte të vegjël në qytet. Dhurimi i luleve është poashtu popullorë, ku ndër më të preferuarat janë zambakët e bardhë, orkidetë, trëndafilat dhe karafilat shumëngjyrësh. Edhe pse vendi ende nuk ka një lule kombëtare, ai ka një botë të larmishme të luleve dhe bimëve. Dita Ndërkombëtare e Gruas kremtohet në të gjithë vendin, ku shumë gra fitojnë buqeta me lule, çokollata, dhe parfume. 6 tetori është dita e përkujtimit të gjithë atyre që vdiqën në një tërmet shkatërrues. Tërmeti i vitit 1948 ishte dhjetë i shkallës Rihter dhe u shpall tërmeti më i keq i shekullit të 20-të. Në këtë ditë, mijëra njerëz vizitojnë varrezat lokale për të vënë kurora me lule mbi varret e të rënëve. Lulet kanë kuptime të fshehta në Turkmenistan, ku edhe ngjyra e tyre ka rëndësi. Trëndafilat e kuq dhe karafilat dhurohen si shenjë e dashurisë dhe pëlqimit, ​​e ndërsa lulet e ndryshme të pranverës janë të përshtatshme për të gjithë. Disa nga këto lule të njohura të pranverës janë tulipanët, verdhokët, lule delet e madje edhe gerberat shumëngjyrëshe.

Buqeta të Popullarizuara në Turkmenistan


Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

   
Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

   
Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shpresë

Shpresë

Gerbera

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

   
Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

   


Ofertë Speciale: Lidhjet e Dhembshurisë

Informacion