Mbrojtje

Mbrojtje
Kodi i Produktit: prod195
Zambakë rozë yll, trëndafila të bardhë, orkide të verdha, livando dhe orkide të kuqe. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Shtoni artikuj

Chocolates:

  • Chocolates Box (Varies)

Teddy Bears:

  • Teddy (Varies)