Adana Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Adana është një ndër qendrat më të mëdha agrikulturore në Turqi ideale për rritjen e shumë luleve. I ndodhur në afërsi të lumit Seyhan ka një furniyim të vazhdueshëm me ujë për ujitjen e tulipanëve dhe krokuseve. Zambakët e orkidetë poashtu rriten në Adana. Banorët preferojnë edhe zambakët, orkidetë e lulekuqet.
Strehim
USD 120.32

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 120.32

Vdes për ty

Trëndafila

Joshëse
USD 77.51

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 77.51

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E përjetshme
USD 77.51

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mendime Qiellore
USD 120.32

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 77.51

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 86.37

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 120.32

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 77.51

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 77.51

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Durim
USD 77.51

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 77.51

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Meritë
USD 86.37

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fisnike
USD 77.51

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 77.51

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 77.51

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 77.51

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top