Bursa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bursa njihet si “qyteti i gjelbërt” që do të thotë se këtu rriten shumë lloje lulesh. Disa nga këto lule janë tulipanët ku secila ngjyrë ka një domethënie të veçantë. Krokusët e purpurtë dhe të bardhë janë poashtu popullorë ndër banorë. E vështirë është të gjesh ndonjë kopësht në Bursa ku nuk rriten trëndafilat.
Përulësi e Këndshme
USD 79.84

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Vetmi
USD 111.78

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Plot Shkëlqim
USD 79.84

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 79.84

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Mendime Qiellore
USD 123.95

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 88.96

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 111.78

Bashkim

24 trëndafila

Magjepsëse
USD 123.95

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.84

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 79.84

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuri e Ftohtë
USD 79.84

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 88.96

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 79.84

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.84

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.84

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 79.84

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 79.84

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kapem Pas Teje
USD 79.84

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bursa. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bursa kohët e fundit : -