İzmir Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Izmiri mund të kërkojë rrënjët e veta të cilat datojnë që para mijra vjetësh e ku shumë nga të njëjtat lloje lulesh rriten akoma në këtë rajon. Orkidetë, zambakët dhe trëndafilat mbushin parqet dhe kopshtet e Izmirit. Mund të gjenden edhe trëndafilat lente. Lulet e egra janë ndër të preferuarat e që rriten në këneta dhe kopshte publike.
Rehati
USD 118.67

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Flirtim
USD 76.44

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Gazmore
USD 76.44

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 76.44

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 118.67

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Mendime Qiellore
USD 118.67

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 85.18

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 118.67

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 76.44

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.44

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 85.18

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Paqe
USD 76.44

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 76.44

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuri e Ftohtë
USD 76.44

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Rini
USD 76.44

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 85.18

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 76.44

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri e Qëndrueshme
USD 76.44

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top