Stamboll Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Duke datuar që nga 3000 vjet P.K. ky qytet histork ka diçka për të gjithë. Këtu përfshihet edhe një numër i madhë i luleve që lulëzojnë gjatë gjithë vitit. Disa nga lulet shumëngjyrëshe janë tulipanët dhe zambakët. Krokusët e bardhë dhe të purpurtë janë një pamje e zakonshme në pranverë. Poashtu mund të shihen edhe shumë lloje të trëndafilave dhe zambakëve në Stambollë.
Dashuri e mrekullueshme
USD 76.39

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mirënjohje
USD 76.39

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 76.39

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 137.51

Mahnitëse

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 76.39

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 106.95

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 85.12

Misterioze

12 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 118.59

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 85.12

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 118.59

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.39

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 76.39

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Durim
USD 76.39

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Paqe
USD 76.39

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 76.39

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 76.39

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 85.12

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Përkryerje
USD 106.95

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top