Çerkasy Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.42

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Tërheqje
USD 114.25

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Melodioze
USD 101.38

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 114.25

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Pavdekshmëri
USD 72.42

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.42

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Puthje
USD 101.38

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 72.42

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 82.07

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 72.42

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 72.42

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Nënshtrim
USD 114.25

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO