Çernihiv Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pritshmëri
USD 71.91

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 113.46

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Melodioze
USD 100.67

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 113.46

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 100.67

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pavdekshmëri
USD 71.91

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 71.91

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

E ëmbël
USD 71.91

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 81.50

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 81.50

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Modesti
USD 71.91

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 71.91

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO