Dnipropetrovsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dnipropetrovsk është qyteti i tretë më i madhë në Ukrain. I ndodhur në afërsi të lumit Dnieper ky qytet është ideal për rritjen e shumë bimëve dhe luleve. Disa nga lulet që banorët kultivojnë janë trëndafilat, irisët dhe mëllagat. Kamomili dhe azaleat poashtu janë ndër të preferuarat së bashku me lulet e diellit.
Fyerje
USD 133.55

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 115.26

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Moderne
USD 82.33

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 133.55

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 82.33

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 82.33

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 82.33

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Thellësisht e Dashuruar
USD 82.33

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Pranim
USD 82.33

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 133.55

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 96.05

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 115.26

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 82.33

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Ego
USD 82.33

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 96.05

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 96.05

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Urtësi
USD 82.33

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Dëshirë
USD 133.55

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top