Donetsk Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Donetsk është shtëpia e disa klubeve sportive, univerziteteve dhe luleve vendase. Disa nga lulet që rriten në kopshtet e këtij qyteti janë trëndafilat dhe zambakët. Gerberat shumëngjyrëshe shpesh dhurohen. Banorët poashtu rrisin gjeogjina si dhe bëjnë çajra qetësuese nga lulet e kamomilit.
Madhështore
USD 107.45

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 107.45

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 68.10

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 68.10

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 68.10

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 77.18

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 68.10

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 68.10

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 95.34

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 77.18

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 68.10

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 68.10

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 95.34

Respekt

24 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 68.10

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 77.18

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 77.18

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Rehati
USD 107.45

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Zonjë e Bukur
USD 68.10

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Donetsk. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Donetsk kohët e fundit : -