Karkiv Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kharkiv është një destinacion i njohur turistik për disa arsye. Arsyeja kryesore janë kopshtet e bukura me lule. Në Kharkiv mund të shihen trëndafila, zambakë dhe gjeogjina. Gerberat shpesh dhurohen miqëve dhe të dashurve. Banorët poashtu rrisin me kënaqësi lule dielli dhe mëllaga.
Bukuri e Ndjeshme
USD 68.51

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 108.10

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 68.51

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 108.10

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Dashuri e Ftohtë
USD 68.51

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 108.10

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 68.51

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 68.51

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 68.51

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 77.65

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Rehati
USD 108.10

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Zonjë e Bukur
USD 68.51

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 68.51

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 108.10

Vdes për ty

Trëndafila

Paqe
USD 68.51

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 108.10

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Fisnike
USD 68.51

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 68.51

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Karkiv. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Karkiv kohët e fundit : -