Kiev Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edhe pse Kievi është ende një qytet në zhvillim ai është shtëpia e disa kopshteve botanike. Ka mbi 10.000 specie të bimëve në kopshte. Mund të shihen orkide e bromelia duke lulëzuar në shtretër me lule. Ka me qindra shkurre të bozhureve aroma e të cilëve e mbush ajrin në pranverë.
Dashuri e Shenjtë
USD 103.76

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 65.76

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri e Ftohtë
USD 65.76

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 65.76

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 65.76

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 65.76

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 103.76

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Thashethemëse
USD 118.37

Thashethemëse

72 Trëndafila

Entuziaste
USD 65.76

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 65.76

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 74.53

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Krenare
USD 61.38

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 103.76

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Zonjë e Bukur
USD 65.76

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Fitore
USD 65.76

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 103.76

Vdes për ty

Trëndafila

Paqe
USD 65.76

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 103.76

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top