Odesa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Odessa është një port i madhë si dhe shtëpia e disa muzeve. Lulet poashtu janë të rëndësishme për banorët e të cilat shpesh edhe dhurohen. Disa nga lulet më popullore janë trëndafilat, gerberat dhe mëllagat. Krokuset, irisët dhe kamomili poashtu kultivohen me kujdes nga banorët në kopshtet e tyre.
Magjepsëse
USD 107.21

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Paqe
USD 67.95

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 107.21

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 77.01

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kujtime Të Hirshme
USD 67.95

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuria e përgjegjshme
USD 67.95

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 67.95

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 67.95

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 67.95

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 77.01

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Rehati
USD 107.21

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Zonjë e Bukur
USD 67.95

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 67.95

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 107.21

Nënshtrim

24 Trëndafila

Magjepsje
USD 67.95

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 107.21

Vdes për ty

Trëndafila

Paqe
USD 67.95

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 107.21

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Odesa. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Odesa kohët e fundit : -