Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Vietnam. Ne dërgojmë lule me dorë në Ha Noi dhe 70 qytete, në Vietnam

Zambaku i ujit është lulja kombëtare e Vietnamit, por nuk është e vetmja lule me të cilën mburren vietnamezët. Festivali i Luleve Da Lat është një ngjarje vjetore ku populli vietnamez ekspozon lulen e tyre kombëtare dhe tregon respekt ndaj perëndeshës Mercy duke e paraqitur një statujë gjigante e bërë nga lulet. Mos i dhuro lule me ngjyrë të verdhë ose të zezë dikujt në Vietnam, dhe kurrë mos i dhuro askujt lule chrysanthemum. Gjatë ceremonive martesore, është traditë që vetëm meshkujt ti dhurojnë lule femrës, dhe e njejta gjë vlen edhe gjatë kohës paramartesore. Gjatë paradës së Vitit të Ri, është e zakonshme që njerëzit të vizitojnë dyqanet e luleve vjetore. Gjersa lulet chrysanthemums kurrë nuk ipen si dhurata, këto lule shpesh përdoren në çajin tradicional të vietnamezëve. Trëndafilat janë lulet që më së shumti dhurohen në Vietnam, me ngjyra të ndryshme ku paraqesin emocione të ndryshme.

Buqeta të Popullarizuara në Vietnam


Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

   
Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

   
Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

   
Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

   
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

   

Ofertë Speciale: Gazmore

A njihni ndokënd që e don një kombinim të luleve ngjyrë të kuqe dhe ngjyrë të bardhë? Nëse po, atëherë kjo buqetë është e përkryer për ta. Gerbera margaritarë të mëdhenjë me ngjyrë të kuqe janë të përziera me trëndafila klasikë ngjyrë të kuqe dhe zambakë elegantë ngjyrë të bardhë. Ndnjenja e stilit art deco e këtij kombinimi e bënë këtë buqetë një dhuratë perfekte për të dashurën tënde të jetës. Është i popullarizuar në Bien Hoa, Da Nang (Ðà Nẵng), Ha Noi, Haipong (Hải Phòng), Than Fo Ho Çi Min (Thành phố Hồ Chi Minh) , por mund të porositet edhe në qytete tjera të mëdha. Buqeta është e vendosur në një shportë e cila i jep një pamje shumë elegante. Mund ti shtoni edhe një vazo për ta ujitur më lehtë dhe për të lulëzuar më shumë.
Informacion