Ha Noi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ha Noi është një qytet i bukur i mbushur me lule dhe kopshte. Zambakët, orkidetë dhe trëndafilat janë një pamje e zakonshme. Orkidetë shpesh dhurohen në Ha Noi. Trëndafilat janë ndër më të preferuarat e banorëve. Poashtu mund të gjenden edhe karanfila e margaritarë në kopshtet e qytetit.
Përulësi e Këndshme
USD 61.97

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Entuziaste
USD 61.97

Entuziaste

Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 107.41

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 61.97

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Pajtim
USD 107.41

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 61.97

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 61.97

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Elegancë
USD 61.97

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E re
USD 61.97

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 107.41

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 77.46

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Madhështore
USD 107.41

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 86.76

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Përqafime
USD 77.46

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 107.41

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 86.76

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E dhimbsur
USD 61.97

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 64.55

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top