Than Fo Ho Çi Min Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ho Chi Ming është qyteti i madhë i mbushur me kopshte të bukura. Disa nga lulet që mund të shihen këtu janë tulipanët dhe rankulusët. Disa varietete të orkideve poashtu rriten në kopshtet Saigon’s. Krizantemat e verdha dhe gladiolat janë ndër të preferurat rreth tempujve. Poashtu mund të shihen edhe zambakë e orkide duke u rritur në kopshtet publike dhe private.
Përulësi e Këndshme
USD 62.05

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Kotësi
USD 86.87

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 62.05

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 107.56

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 107.56

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 86.87

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 62.05

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Pajtim
USD 107.56

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Gjithnjë besnike
USD 77.57

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 62.05

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 62.05

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 107.56

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
E re
USD 62.05

E re

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 62.05

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 107.56

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 77.57

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 62.05

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Rini
USD 62.05

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top