Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Xhamajkë. Ne dërgojmë lule me dorë në Kingston dhe 6 qytete, në Xhamajkë

Buqeta të Popullarizuara në Xhamajkë


Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

   
Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

   
Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

   
Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

   
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila