Kingston Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Paç Fat
USD 98.47

Paç Fat

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 88.62

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Lartësi
USD 124.07

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 88.62

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Krenare
USD 98.47

Krenare

12 Trëndafila

Pajtim
USD 163.46

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 88.62

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Fillimi i Miqësisë
USD 124.07

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 118.16

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 124.07

Origjinale

12 Zambakë

Vdes për ty
USD 163.46

Vdes për ty

Trëndafila

Shije e Mirë
USD 163.46

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 118.16

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Virtyt
USD 88.62

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Përkryerje
USD 124.07

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 88.62

Pranim Dashurie

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 88.62

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 118.16

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top