Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Xhamajkë. Ne dërgojmë lule me dorë në Kingston dhe 6 qytete, në Xhamajkë

Buqeta të Popullarizuara në Xhamajkë


Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Shpresë

Shpresë

Gerbera

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

    
Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

    
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

    
Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Joshje

Joshje

12 Trëndafila