Kingston Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 81.03

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Krenare
USD 67.53

Krenare

12 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 60.78

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 60.78

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFOINFO
Forcë
USD 81.03

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pranim
USD 60.78

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 85.09

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 112.10

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFOINFO
Unitet
USD 81.03

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mbrojtje
USD 81.03

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuri e mrekullueshme
USD 60.78

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 85.09

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFOINFO
Besnikëri
USD 85.09

Besnikëri

24 Trëndafila

Fisnike
USD 60.78

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Urtësi
USD 60.78

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 60.78

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFOINFO