Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Xhibuti. Ne dërgojmë lule me dorë në Xhibuti dhe 6 qytete, në Xhibuti

Buqeta të Popullarizuara në Xhibuti


Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

   
Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

   
Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

   
Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide