Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Zambia. Ne dërgojmë lule me dorë në Lusaka dhe 9 qytete, në Zambia

Buqeta të Popullarizuara në Zambia


Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

   
Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

   
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

   
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shpresë

Shpresë

Gerbera