Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Zelanda e Re. Ne dërgojmë lule me dorë në Vellington dhe 31 qytete, në Zelanda e Re

Edhe pse Zelanda e Re (New Zeland) nuk ka zyrtarisht një lule kombëtare, shumë ende besojnë që ajo është Kowhai. Këto bimë të gjata e të holla mund të gjenden pothuajse në çdo kopsht, duke përfshirë edhe kryeqytetin Wellington. Këto lule të mëdha e të verdha japin shkëlqim kudo që rriten, çka bën të kuptohet lehtë se pse këto lule janë kaqë të dashura në të gjithë vendin. Lule tjera të njohura janë lulja mos më harro si dhe lulja ngjyrë vjollcë hebes. Lulet janë gjithmonë të preferuara në dasma, nga ku nuk përjashtohet edhe Zelanda e Re (New Zeland). Lulet e mëdha në formë topi të quajtura agapantus janë të zakonshme në dasmat e pranverës, ndërsa lulja delikate e alstromerias është e preferuar gjatë gjithë vitit. Kelosia është një lule tjetër e preferuar ndër nuse. Duke festuar trashëqimin e tyre të kopshtarisë, Kopshti i Qytetit ose Christchurch, feston festivalin tematik të luleve. Me qindra tezga me lule vendosen kudo nëpër qytet, me shumë buqeta mahnitëse në shitje. Disa nga lulet që zakonisht përdoren për buqeta jnë gerberat dhe zambakët. Qilima me lule ekspozohen gjithashtu kudo nëpër kopshte.

Buqeta të Popullarizuara në Zelanda e Re


Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

   
Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

   
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

   
Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

   
Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Jetë e Lumtur

Informacion