Chat with us, powered by LiveChat

Aukland Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Auckland është i njohur si qyteti i marinarëve. Poashtu është edhe qyteti më i madhë i Zelandës së Re. Parku Alberi i cili ndodhet në qytet ka një orë me lule të bukura. Disa nga lulet që e përbëjnë këtë orë janë tulipanët dhe verdhokët. Livandot dhe trëndafilat mund të gjenden në kopshte së bashku me flokset e bukura.

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 113.98

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 87.67

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Ngasje
USD 113.98

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 100.43

Paç Fat

12 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 100.39

Kthjelltësi

8 trëndafila

Magjepsëse
USD 113.98

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 131.51

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Paqe
USD 100.43

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 87.67

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 100.43

Pranim Dashurie

Trëndafila

Mikpritje
USD 157.81

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 175.35

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO