Dunedin Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mashtrim
USD 88.10

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.13

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.10

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 95.44

Paç Fat

12 Trëndafila

Rini
USD 88.10

Rini

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 123.34

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 123.34

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Festim
USD 152.71

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Misterioze
USD 110.13

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 88.10

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Melodioze
USD 123.34

Melodioze

24 Trëndafila

Mikpritje
USD 123.34

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO