Gisborne Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnikëri
USD 111.01

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 124.34

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.01

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 124.34

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

E përjetshme
USD 88.81

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Paç Fat
USD 96.21

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 88.81

Imagjinatë

12 Trëndafila

Besnike
USD 124.34

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Luks
USD 88.81

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 124.34

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Serenatë
USD 153.94

Serenatë

Orkid

Kotësi
USD 124.34

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO