Hamilton Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 109.48

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Optimizëm
USD 94.88

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 87.58

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 94.88

Paç Fat

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 87.58

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Besnike
USD 122.61

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Puthje
USD 122.61

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mikpritje
USD 122.61

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 151.81

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 87.58

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 87.58

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Seksi
USD 153.27

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO