Hastings Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.16

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Fisnike
USD 88.93

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 96.34

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 124.50

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Madhështore
USD 154.15

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Puthje
USD 124.50

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 124.50

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 154.15

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Kthjelltësi
USD 88.93

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 96.34

Paç Fat

12 Trëndafila

E dhimbsur
USD 88.93

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 88.93

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO