Kristiançërç Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Christchurch është krenar me faktin se në dy kopshte ka mbi 250 lloje të trëndafilave. Poashtu këtu ndodhen edhe kopshtet botanike. Disa nga lulet që gjenden në Christchurch janë orkidetë, zambakët dhe irisët. Vizitorët poashtu mund të kënaqen me shkurret e rodendronëve shumëngjyrësh kur lulëzojnë.

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 113.29

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 98.18

Paç Fat

12 Trëndafila

Besnike
USD 126.88

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 157.09

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 126.88

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 90.63

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 113.29

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 90.63

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 113.29

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 126.88

Respekt

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 90.63

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 90.63

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO