Louer Hut Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 88.83

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 153.97

Serenatë

Orkid

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.04

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 153.97

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Të Dua Ende
USD 88.83

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 96.23

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 124.36

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme
USD 96.23

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 88.83

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 124.36

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 111.04

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 153.97

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO