Mangere Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.47

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 95.74

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 88.37

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 123.72

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.47

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mikpritje
USD 123.72

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 123.72

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mashtrim
USD 88.37

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 110.47

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.37

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 153.18

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 153.18

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO