Manukau Siti Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Manukau është pjesë e Auckland por ka disa parqe dhe kopshte të vetata. Poashtu ndodhet afër kopshteve botanike. Lulja kombëtare e Zelandës së Re, rodendroni është një pamje e zakonshme në kopshte, narcisët, dafinat dhe serruriat e shumë lule tjera rriten në kopshtet e qytetit. Lule tjera të preferuara janë edhe gjeogjinat, kameliat dhe margaritarët gerbera.
Paqe
USD 83.38

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 144.53

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 116.73

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 83.38

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Joshje e Gjatë
USD 116.73

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Rehati
USD 144.53

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 83.38

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Virtyt
USD 83.38

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Dashuri e Pastër
USD 150.08

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 90.33

Paç Fat

12 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 104.23

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 90.33

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 83.38

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 144.53

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Mbrojtje
USD 104.23

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 83.38

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 144.53

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Humor
USD 104.23

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Manukau Siti. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Manukau Siti kohët e fundit : -