Friends


Pajtim
USD 152.39

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 87.92

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 109.90

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 87.92

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 152.39

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 158.25

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 87.92

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 87.92

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 123.08

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 95.24

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 152.39

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 87.92

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 123.08

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 87.92

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 152.39

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 158.25

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 87.92

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 123.08

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 95.24

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 87.92

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 123.08

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 109.90

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 87.92

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 152.39

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top