Sympathy


Përqafime
USD 110.63

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 153.41

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 110.63

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 88.51

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 88.51

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 123.91

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 88.51

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 153.41

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 88.51

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 110.63

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 110.63

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 123.91

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 88.51

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 88.51

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 153.41

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 154.89

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 95.88

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 88.51

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 123.91

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 123.91

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 153.41

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 110.63

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 88.51

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 88.51

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top