Napier Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 108.80

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 150.87

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Paç Fat
USD 94.30

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 87.04

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Mahnitëse
USD 156.68

Mahnitëse

Trëndafila

Besnike
USD 121.86

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 150.87

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Ego
USD 87.04

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mikpritje
USD 121.86

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 108.80

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përshtypje Që Zgjat
USD 150.87

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Serenatë
USD 150.87

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO