...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.39

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bashkim
USD 123.74

Bashkim

24 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 95.75

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.48

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 95.75

Paç Fat

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 88.39

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 95.75

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Besnike
USD 123.74

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Rrezikojmë
USD 88.39

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 110.48

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 123.74

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 88.39

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO