Papakura Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 109.07

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Frymëzim
USD 151.24

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 87.25

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Luks
USD 87.25

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 94.53

Paç Fat

12 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 109.07

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 87.25

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Besnike
USD 122.16

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mikpritje
USD 122.16

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 122.16

Besnikëri

24 Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 87.25

Buzëqeshëse

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 122.16

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO