Porirua Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e Gruas
USD 87.59

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 109.49

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 151.82

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 94.89

Paç Fat

12 Trëndafila

E re
USD 87.59

E re

Zambakë dhe trëndafila

Besnike
USD 122.63

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 122.63

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 87.59

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Pafajësi
USD 151.82

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Delikate
USD 87.59

Delikate

12 Trëndafila

Joshëse
USD 87.59

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Zonjë e Bukur
USD 87.59

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO