Pukekohe East Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E këndshme
USD 123.29

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 110.08

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Ngasje
USD 152.65

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E re
USD 88.07

E re

Zambakë dhe trëndafila

Paç Fat
USD 95.41

Paç Fat

12 Trëndafila

Përqafime
USD 110.08

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 123.29

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mikpritje
USD 123.29

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 123.29

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 88.07

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 88.07

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 110.08

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO