Rotorua Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 109.37

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 151.66

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Paç Fat
USD 94.79

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 151.66

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Besnike
USD 122.49

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mikpritje
USD 122.49

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 87.50

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Mashtrim
USD 87.50

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 87.50

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 109.37

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Pritshmëri
USD 87.50

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 87.50

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO