Taupo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mjaft Më Kritikove
USD 87.02

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta
USD 108.77

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 108.77

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 94.27

Paç Fat

12 Trëndafila

Besnike
USD 121.82

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dashuri e Pastër
USD 156.63

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 87.02

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Fitore
USD 87.02

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 121.82

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 156.63

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Besnike
USD 121.82

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mashtrim
USD 87.02

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO