Tauranga Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 107.93

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Krenare
USD 93.54

Krenare

12 Trëndafila

Paç Fat
USD 93.54

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 120.88

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dashuri Besuese
USD 149.66

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Mikpritje
USD 120.88

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 149.66

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përkryerje
USD 120.88

Përkryerje

24 Trëndafila

Luks
USD 86.34

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 86.34

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 107.93

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Pritshmëri
USD 86.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO