Chat with us, powered by LiveChat

Vaitakere Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Waitakere është një qytet në perëndim dhe shtëpi e disa luleve. Shumë nga këto lule mund të gjenden në kopshtet botanike përfshirë këtu edhe margaritarët e gjeogjinat. Trëndafilat dhe rodendronët shihen zakonisht në kopshte. Kowhai dhe rodendronët janë ndër më të preferuarat e vizitorëve së bashku me gerberat.

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.59

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 96.71

Paç Fat

12 Trëndafila

Besnike
USD 124.98

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 124.98

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 124.98

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Kënaqësi
USD 154.74

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 89.27

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 89.27

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 154.74

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 111.59

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Shpërblim Për Mirësi
USD 160.69

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Pritshmëri
USD 89.27

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO