Vellington Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Wellington është kryeqyteti i vendit por edhe një destinacion i njohur turistik. Poashtu është edhe shtëpia e Shënjtores Karori ku mund të gjenden disa lloje të rralla kafshësh dhe lulesh. Disa nga lulet në këtë park janëe shporizi dhe kowhai.Fuksiat dhe makomako poashtu shihen kudo. Vizitorët poashtu mund të shohin edhe lule të vogla të kuqe në pemën e Krishtëlindjes së Zelandës së Re.

Mbrojtje
USD 111.49

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.49

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 154.60

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 111.49

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Paç Fat
USD 96.62

Paç Fat

12 Trëndafila

Besnike
USD 124.87

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 124.87

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Mikpritje
USD 124.87

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Seksi
USD 156.08

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 89.19

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 89.19

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 111.49

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO