Wanganui Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpirtmirësi e Përkryer
USD 89.02

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 111.27

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 96.43

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 154.29

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Besnike
USD 124.62

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Fillimi i Miqësisë
USD 124.62

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 124.62

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 154.29

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Mikpritje
USD 124.62

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 111.27

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 89.02

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 124.62

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO