Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Zvicër. Ne dërgojmë lule me dorë në Bern dhe 6 qytete, në Zvicër

Lulja kombëtare e Zvicrës është lulja e vogël e malit me ngjyrë të bardhë, edelweiss, e njëjta lule si ajo kombëtare e Austrisë. Në regjionin e Morgesit, lulet tulipanë lulëzojnë gjatë tërë pranverës, dhe ky qytet njihet edhe si qyteti i luleve. Për të festuar ardhjen e pranverës, makinat në zvicër mbulohen me lule dhe marshojnë rrugëve rurale. Kur mbretëresha e lopëve kurorëzohet me tufa lulesh, merr disa lule të egra dhe ia dhuro fqinjëve për fat të mirë. Në Cyrih, ardhja e pranverës mirëpritet me zilet e katedralës si dhe turma të mëdha lulesh që marshojnë rrugëve të qytetit. Sipas zakonit, vajzat veshin kostume kombëtare dhe mbajnë kurora dhe tufa lulesh në flokët e tyre. Kryeqyteti Bern është i mbushur me dyqane të luleve ku shitësit ofrojnë trëndafila të freskët dhe lule të egra për të ju dhuruar shokëve dhe të afërmëve.

Buqeta të Popullarizuara në Zvicër


Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

   
Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Pranim Dashurie

Pranim Dashurie

Trëndafila

   
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

   
Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

   
Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

   
Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Paqe

I tregoni asaj se shumë kujdeseni për të me këta 12 trëndafila ngjyrë rozë dhe me gipsofila të bardhë së bashku në buqetë. Trëndafili rozë simbolizon miqësinë dhe dashurinë e re, andaj dhuro këtë buqetë për ti treguar asaj se mendoni për të. Trëndafilat janë të popullarizuar gjithkund në botë, por kjo buqetë më së shumti porositet në Bazel (Basel)   Bern  Cyrih (Zürich)   Gjenevë (Genf)   Lozana (Lausanne) . Buqeta është e lidhur me një fjongo të bukur, por mund ti shtohet edhe një vazo për jetëgjatësi të luleve. E përkryer për të gjitha momentet e dashurisë, andaj i trego asaj se nuk e harroni dot.
Informacion