Baar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 146.00

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Zonjë Zemërbardhë
USD 94.47

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 146.00

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ego
USD 94.47

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 94.47

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Guximtare
USD 146.00

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 104.78

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 146.00

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 94.47

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 104.78

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Joshëse
USD 94.47

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 94.47

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO