Love and Romance


Lavdi
USD 96.45

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Festim
USD 149.06

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hare e ardhshme
USD 96.45

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 149.06

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 96.45

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 135.03

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 135.03

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Plot Shkëlqim
USD 96.45

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 149.06

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 149.06

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 96.45

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 149.06

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 149.06

Serenatë

Orkid

E hirshme
USD 96.45

E hirshme

Karafila , trëndafila

Luks
USD 96.45

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 96.45

Entuziaste

Trëndafila

Flirtim
USD 96.45

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Paqe
USD 96.45

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 135.03

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 135.03

Përkryerje

24 Trëndafila

Rini
USD 96.45

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 96.45

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 96.45

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E paharrueshme
USD 96.45

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top